Privatkunder

Gå i gang med drømmeprosjektet ditt

I dag er det ingen regler for hvordan et hus skal se ut. Vi har jobbet med alle mulige uttrykk, alt fra klassisk til det mest moderne. Uansett hvilken stil du verdsetter så kan du være trygg på at vi leverer bunnsolid kvalitet på arbeidet. Hva venter du på?

Kontakt oss gjerne for en befaring. Vi er sikre på at vi kan levere den beste løsningen for ditt prosjekt.

Hva kan vi hjelpe deg med?

bad

Badet er et av de mest brukte rommene i en bolig og ofte det dyreste. Arbeidet må være godt utført både over og under overflaten. Det du ikke ser er minst like viktig. Vi er eksperter på bad og har flere års erfaring på området. En av våre største styrker er å finne gode, personlige løsninger for ditt nye bad som du vil bli fornøyd med.

Totalentreprenør på bad

Vi kan også være en totalentreprenør av bad. Da tar vi på oss hele jobben med å rive det gamle badet, organisere de riktige fagfolkene, og bygge ditt drømmebad. Våre leverandører av baderomsmøbler har stort utvalg i høy kvalitet. Du trenger bare å forholde deg til én person, resten tar vi oss av. Sammen med våre gode samarbeidspartnere vil vi yte vårt beste for at du skal få et bad du kan være stolt av.

Har du spørsmål om bad? Kontakt oss for å snakke med en erfaren fagperson.

Fliser og Skifer

Fliser

Fliser er både lekkert og klassisk, og passer utmerket i rom med mye vann og søl. De kommer i uendelig mange farger, former og størrelser, og er meget slitesterke. Det er mest vanlig med fliser på bad, kjøkken og vaskerom – men det kan også bruker i gangen, trapper, diverse bord og benkeplater. Her er det bare fantasien som setter grenser.

Skifer

Har du lyst til å friske opp trappa eller terrassen? Velg skifer. Det gir et vakkert og slitesterkt resultat som du kan glede deg over i mange år. En av fordelene med skifer er at det bryter opp fasaden på en naturlig måte. Dette er noe av det våre kunder setter størst pris på når vi hjelper dem med lå legge skifer. Opplev forskjellen du også.

Skifer er oftest brukt ute i trapper eller på terrasser. Produkt er fint å bruke ute da det «stammer» fra naturen. Skifter kan brukes inne på samme bruksområdet som flis. Vi har skifer i mange ulike overflater.

Gulvstøp

Vi utfører avretting og støping av gulv. I eldre boliger kan det være nødvending å avrette baderomsgulvet eller andre gulv for å få en jevnt og rett overflate. Vi har kompetansen og erfaringen som kreves for at du skal få et resultat som skal tåle tidens tann.

Mur og puss

Kompakt hjelper deg med mur og puss, både innvendig og utvendig. Vi har god kompetanse med både puss og tegl fasader. Det er flere fordeler med å bruke murstein og puss, blant annet er det ikke brannfarlig, råtner ikke og gir god lydisolasjon. En pusset fasade er vedlikeholdsvennlig og trenger dermed ikke å beises eller males jevnlig. Fasaden holder seg i 25-30 år.

Mur

Som murmester er vi medlem av Murhuskjeden Håndverksmur og kan levere moderne og flotte boliger i mur. Vi har god erfaring med å reise nye murer så vel som rehabilitering av gammel mur.

Mange fordeler

Det er flere fordeler med å velge bolig i mur. Det er enkelt å vedlikeholde og det holder høy kvalitet i mange år i motsetning til tre hvor det må påberegnes skifte av kledning, ny maling og med mer. En fasade i mur kan holde seg fin i hele 25-30 år før du trenger å gjøre noe.

Bruksområde

Murstein/tegl brukes i hovedsak som fasade. Det kan brukes som bærende konstruksjon eller som ren forblending. Murstein brukes også til kontrastvegger innvendig. Murstein er et ikke brennbart material, og brukes dermed til brannvegger. Vi har et stort utvalgt av forskjellige typer stein, både farge og format.

Puss

Vi utfører alle typer pussarbeid både på mur og luftede pussystemer på tre. I all type pussarbeid er det avgjørende å være nøyaktig i arbeidet og det er nettopp det som er vår styrke når det kommer til puss.

Vedlikeholds vennlig

En pusset fasade er vedlikeholds vennlig og holdbar, dermed kan det brukes på nesten alle bygg og i de fleste klimaer. I tillegg til gamle bygårder benyttes det i dag puss på bygninger som strekker seg fra offentlige bygg, privathus, kontorer, høyhus, uthus, inne og ute.

Bruksområde

Puss på overflater er tradisjonelt et tynt sjikt mørtel på underlag av for eksempel blokk produkter og teglstein betong. Dette er typisk for eldre fasader der konstruksjonen er i noen av tidligere nevnte produkter. Moderne puss er ofte pusset på andre underlag som isolasjon og puss bærende plater. Kalk og sand ble tidligere håndblandet for disse formålene, mens puss i dag består av en ferdigblandet miks av sand, sement og kalk. Både med eller uten pigment og tilsetningsstoffer. En puss kan benyttes både ute og inne, men avhengig av bruksområde og belastning må den bygges opp forskjellig.

Ildsted

Et skikkelig ildsted har flere fordeler ved seg. Det gir fantastisk varme, sparer deg for strøm og gir en nydelig forandring hva gjelder interiør.

Ny ovn, peis eller pipe?

Ta kontakt hvis du ønsker ny ovn, peis eller pipe til vinteren! Vi kan sammen med deg finne den riktige løsningen for ditt nye ildsted og sørge for at du at du får et resultat du skal være fornøyd med i flere år fremover.

Vi fikser hele prosessen

Vi er behjelpelig med alt fra riving av gammelt ildsted/ peis til montering av ny. Det eneste du trenger å tenke på er hvilken type peis du ønsker, vi monterer alle typer peis innsatser. Vi rehabiliterer pipen også om det er nødvendig.

Et møbel med funksjon

Det mest normale er vanlig vedovn, peis innsats og åpent ildsted. En vanlig vedovn vil gi varme opp rommet effektivt, mens peisinnsatser bruker litt lenger tid. En ovn er ofte ansett som et møbel i dag og det finnes mange flotte vedovner som ikke skjemmer seg ut i rommet. Vi setter også inn gruve peis, noe som er mer sjeldent.

Ta kontakt

Interessert i ildsted? Kontakt oss så setter vi deg i kontakt med våre leverandører og avtaler tid for montering.

Kontaktskjema

Fant du ikke det du lette etter? Ring oss eller bruk kontaktskjemaet her.