Kompakt AS

Kompakt AS er et murmesterfirma som jobber fra Stavanger by, til flate Jæren og fjellene i Sirdal. Vi tilbyr tjenester innen mur, puss, fliser, skifer, ildsted og bad. Tjenestene våre er mange, og vi er alltid løsningsorienterte. Vi har mange gode samarbeidspartnere og leverandører. Derfor kan du være sikker på at vi er et trygt valg av murerfirma.

Fem murmestere

I Kompakt AS er vi hele fem murmestere, noe vi er alene i hele regionen om å ha. Det skiller oss ut! Det er trygt for våre kunder å vite at vi både har den kompetansen og erfaringen som trengs. Dette gjør oss kvalifiserte til alle oppdrag som inngår i yrket.

Dyktige samarbeidspartnere

Skal du i gang med et prosjekt? Kontakt oss så fikser vi resten for deg. Vi kontakter våre samarbeidspartnere innen andre involverte fagfelt. Da får du dyktige håndverkere og et godt samletilbud. Det vil også spare deg for tid og du slipper å forholde deg til mange firmaer og folk.

Vi er en leverandør med mange samarbeidspartnere, og kan dekke de fleste behov. For oss er det viktig med kvalitet i alle ledd, og vi sørger alltid for et resultat både du og vi kan være stolte av.

God kvalitet og oppfølging

Vi har flere fornøyde kunder å vise til. Vi velger å tro at årsaken til dette er grunnet vår dedikasjon til faget og at vi alltid vil levere det beste for de som velger å bruke oss som sin murmester. Du skal være trygg på at du får god kvalitet og oppfølging når du velger murmester Kompakt AS. Vi tar stor ære i faget vårt, og har strenge interne rutiner som skal sørge for at vi alltid er i posisjon til å levere gode resultater.

Ved å etterstrebe disse punktene og med god kunnskap om faget, gammel og ny byggeskikk samt en stor interesse for faget skiller vi oss fra andre.

Ønsker du å snakke med en murmester? Kontakt oss for å høre hvordan vi kan bistå dine prosjekter!

Kompakt har våtromssertifikat, Mesterbrev og er medlem av Norske Murmestres Landsforening

Sammen er vi sterkere

Kompakt AS ble grunnlagt i 2019 av murmesterne Egil Hana, Jone Øserød, Olav Roth og Tommy Slagstad. Tommy og Egil jobbet sammen i Hana & Slagstad, mens Jone Åserød og Olav Roth drev hver for seg som selvstendig næringsdrivende.

80 år med erfaring i faget

Til sammen har de over 80 år med erfaring i faget. Med brennende interesse, lang fartstid og bred erfaring med alle typer oppdrag i faget, innså de at de sammen ville bli et bra team.

Grunnlagt i 2019

Tommy, Egil, Jone og Olav har gjennom mange år hatt et tett samarbeid og er blitt en godt sammensveiset gjeng. De besluttet derfor å starte opp sammen for å kunne bygge på hverandres kunnskap. Kundene fulgte etter, og siden 2019 har Kompakt AS hatt en fin vekst.