Næringskunder

Kompakt sikrer at jobben blir gjort grundig og at de avtalte tidsfristene og budsjettene følges. Vi påtar oss oppdrag både fra private og offentlige aktører. Vi har utført en rekke oppdrag for våre næringskunder innen både nybygg og rehabilitering. Med fem dyktige murmestere og mange år i bransjen er vi godt rustet til å påta oss både små og store prosjekter. Kompakt sikrer at jobben blir profesjonelt utført.

Trykk på tjeneste under for å lese mer om hva vi kan hjelpe dere med:

Rehabilitering

Vi hjelper deg å rehabilitere både innvendig og utvendig. Vi jobber for det meste med materialer som holder seg fine i en årrekke. Men på et punkt kan det bli på tide med fornying eller rehabilitering av gammel mur, piper, teglfasader, pussfasader, gulv, trapper, fliser, skifer mm. Bygårder og andre fasader i mur kan holde seg fin i hele 25-30 år før du trenger å gjøre noe. En pusset fasade er vedlikeholdsvennlig og trenger dermed ikke å beises eller males jevnlig. Og når det er på tide å friske opp er vi på saken.

Nybygg

Vi hjelper deg med grunnmur, ringmur, gulvstøp og det dere måtte trenger til nytt bygg. Vi legger også fliser og skifer. Vi monterer stålpiper og murer piper, alt etter deres ønsker.

Kontakt oss om ditt prosjekt

Blokkmur

Lettklinker-blokker og firskalingsblokker brukes gjerne for å bygge grunnmurer, hele hus eller som brannvegger. Blokkmur kan også brukes på uteområdene for å avdele eiendommer eller holde hage eller annen masse på plass.

Utvalget er stort når det kommer til farger, struktur, størrelser og former.

Teglmuring

Tradisjonell teglstein kjennetegnes av den rødlige fargen og rektangulære formen. I dag er det et hav av forskjellige farger å velge mellom på teglstein. De kan også males noe som gjør valgmulighetene uendelige. De kan brukes både innendørs og utendørs. Du finner mange næringsbygg i tegl. Noe av grunnen er nok den lange holdbarheten og at det krever minimalt med vedlikehold.

Skal du legge teglmuring eller vil vedlikeholde tegl. Kompakt hjelper deg.

Flislegging

Flis er vanlig på bad, gang, kjøkken og over kjøkkenbenken, men ingenting stopper deg i å legge det i flere rom. De har lang holdbarhet og er ypperlig å legge varmekabler under. Samme hvor du skal legge eller sette flis så kan Kompakt hjelpe deg. Vi samarbeider med en rekke leverandører av flis og kan gi deg gode tilbud på kvalitetsfliser som holder seg år etter år. Når du første skal flissette eller flislegge et område må du bruke solide fliser som tåler tidens tann.

Støping av gulv

Støping er en viktig del av prosessen for å få et rett og jevnt resultat og jobbe videre på. Vi utfører gulvstøp og gulavretting. Vi hjelper deg med grunnmur, fundamentering og gulvstøp av betong.

Spør oss om hva som passer for deg.

Puss

I all type pussarbeid er det avgjørende å være nøyaktig i arbeidet og det er nettopp det som er vår styrke når det kommer til puss. En pusset fasade er vedlikeholds vennlig og holdbar og er derfor et ypperlig valg for offentlige bygg, kontorer, høyhus, bygg på på bondegårder og så videre.

Moderne puss er ofte pusset på underlag som isolasjon og puss bærende plater. Puss på overflater er tradisjonelt et tynt sjikt mørtel på underlag av for eksempel blokk produkter og teglstein betong. Dette er typisk for eldre fasader. Puss kan være både med og uten pigment og tilsetningsstoffer. En puss kan benyttes både ute og inne, men avhengig av bruksområde og belastning må den bygges opp forskjellig.

Vi utfører alle typer pussarbeid både på mur og luftede pussystemer på tre.

Kontaktskjema

Fant du ikke det du lette etter? Ring oss eller bruk kontaktskjemaet her.